7Life communicatie scan

245.00

Een scan die inzicht geeft in jouw unieke klank en voorkeur, maar ook handvatten biedt voor ontwikkeling en groei.

Ben jij een doordenker, een doener, een verbinder? Of een strateeg, zorger of pioneer? Leer jij via verbeelding of logisch nadenken? En welke belemmeringen staan er in je weg om je dromen na te leven? Investeer in je eigen communicatiekracht, zodat deze voor je gaat werken!

Categorie:

Beschrijving

Wij communiceren. Wij leven, leren en ontdekken. Wij ontmoeten en connecten. Wij mensen staan met beide benen in een wereld die steeds groter wordt, die meer en meer in verbinding is. Een wereld waarin wij ons eigen, unieke geluid willen laten horen. Onze ideeën, onze passie, onze inzichten. Krachtig communiceren, vanuit een eigen identiteit.

Ik ben gecertificeerd en ervaren 7Life trainer. Met behulp van 7 Life krijg je een profiel van je persoonlijke manier van communiceren. De scan kent drie onderdelen: CommunicatieStijl, Leerstijl en ‘Veranderkracht’.

De scan, die ik samen met je doorneem, geeft je een krachtig instrument om meer bewust te investeren in communicatie die voor jou kan werken.

  • Wat je kunt ontwikkelen staat in de “communicatie stijl”. Deze geeft inzicht èn handvatten voor persoonlijke groei vanuit een duidelijke voorkeur.
  • Hoe je wilt ontwikkelen en leren, wordt beïnvloed door je Leerstijl. Deze hangt af van je communicatie voorkeur èn hoe je omgaat met logica / verbeeldingsvermogen;
  • En tot slot geeft FACTOR 8 (de witte stijl) aan OF je durft èn kunt ontwikkelen en leren. En in welk tempo.

Een 7Life communicatiescan biedt je een zeer persoonlijk inzicht. Wil je ook zicht op de stijlen van mensen om je heen, overweeg dan de communicatiescan in te zetten voor je afdeling of in relatie met de mensen om je heen..